Behang Werkzaamheden

Wilt u de muur behangen? Veel mensen gaan voor een combinatie van schilderwerk en behangwerken. Dan is het verstandig om dit tegelijk onder te brengen bij één firma. Bij Jongerius schilderwerken, behangers uit Houten zijn ervaren schilders en behangers werkzaam. Of u nu gaat voor een combinatie van een muur verven en behangen of juist liever voor alleen behang kiest. Bij ons zit u goed in de regio Utrecht!

Vliesbehang is een goede keuze wanneer u bepaalde oneffenheden wilt verbergen. Ook beschermt het muren tegen scheuren en is het krimpvrij. Inmiddels is vliesbehang beschikbaar in verschillende soorten en diktes. Zo kunt u gaan voor een effen of gestructureerd behang dat gemakkelijk over te schilderen is, maar kunt u ook gaan voor een decoratief vliesbehang met een mooie kleur, print of afbeelding. Verder is vliesbehang verkrijgbaar in 120, 150 en 180 gram. Afhankelijk van het doel kunt u voor een dunner of dikkere variant kiezen.

De mogelijkheden zijn ontelbaar in behangen van alle soorten en smaken. Wilt u ons advies? Graag komen wij langs om een offerte te maken.

foto behang plaatsen

Bekijk hieronder onze overige diensten