Gezamenlijke Inkoop

Besparen door gezamenlijke inkoop op het schilderwerk

Als het schilderwerk in uw buurt er optimaal uit ziet , is dat voor de waardebepaling van u woning alleen maar beter. Het ziet er niet alleen mooier uit, door gezamenlijke inkoop van het schilderwerk wordt ook nog eens de sociale samenhang in de buurt beter. Naast het besparen door gezamenlijke inkoop op collectief schilderwerk betekent dit hoe meer huizen, hoe hoger de korting!

Het levert dus alleen maar voordelen op voor beide partijen!

Naast de besparing op uw schilderwerk kunnen wij ook voor u een meerjarenplanning maken die Sikkens opstelt voor iedere buurtbewoner. Wij nemen dan tijdig contact op met alle bewoners als de werkzaamheden er weer aan komen. Daarnaast heeft iedere bewoner gedurende de gehele looptijd het gemak van het meer jaren plan en de gezamenlijke inkoop op het schilderwerk. Daarnaast wordt de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk onafhankelijk gecontroleerd. Naast de onafhankelijke controle dragen wij ook het Betere Schilder keurmerk om de kwaliteit van het schilderonderhoud te garanderen en te waarborgen.

Collectief schilderwerk: trots zijn op uw wijk

Omdat het schilderwerk alleen wordt uitgevoerd door vakmensen kunt u trots zijn op uw wijk! Daarnaast brengt de collectieve inkoop schilderwerk de bewoners dichter bij elkaar dat is niet alleen goed voor de buurt maar ook nog eens goed voor de portemonnee.
Doordat het schilderwerk gelijke tijd uitgevoerd kan worden kunnen we de kosten drukken op:

  • materialen
  • opstarten
  • klimmaterialen
  • hoogwerker
  • en begeleidingskosten

Hierdoor kunnen wij het schilderwerk goedkoper uitvoeren en daar profiteert u als buur direct van!

Heeft u interesse is het gezamenlijk inkopen van uw schilderwerk? Vraag dan volledig gratis een offerte aan. Als het gaat om meerdere woningen kunnen wij altijd langs komen om een presentatie geven aan de andere buurtbewoners. Vervolgens zetten wij alle voordelen nog een keer op een rij en vertellen u graag over de voordelen. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@Jongeriusschilderwerken of op 06-220 39 462.