Onderhoudsbedrijf


Efficiënt meerjaren onderhoudsplan.

Indien u net als wij prijs stelt op een duurzame relatie, kunnen wij u ook een efficiënt en kosten-beheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden. Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn.
Wij werken snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit. Als u kiest voor Jongerius Schilderwerken, kiest u voor vertrouwen, nu en in de toekomst.
Ons onderhoud garandeert u een pand in topconditie. Onze aanbeveling is om te kiezen voor een onderhoudsplan van 4 of 10 jaar.

Waarde ontwikkeling woning en garantie.

Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis. Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust.

Klantvriendelijkheid.

Ons onderhoudsplan is helder en er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. We maken duidelijke afspraken voor uw zekerheid, nu en in de toekomst.

We bieden meer.

Samen met onze betrouwbare partners verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden van stucwerk tot timmerwerkzaamheden. Bijvoorbeeld houtrot-herstel, houtreparaties. Of het vernieuwen, vervangen van kozijnen. Maar ook renovaties doen we met plezier.