Over Ons

De betrouwbare vakman.
Jongerius Schilderwerken uit Houten staat voor het leveren van kwalitatief schilderwerk. Onze klantenkring weet dat we veel waarde hechten aan duidelijke afspraken en vertrouwen. Daardoor behouden we een goede band met onze klanten. Jongerius Schilderwerken is er trots op om iedere dag weer een stuk vakwerk afleveren. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarom zijn wij ook een erkend schilders- en onderhoudsbedrijf.

U kiest alleen voor kwaliteitsschilderwerk.
U wilt vakbekwame schilders maar ook de zekerheid dat afspraken worden nagekomen. De keuze van een schildersbedrijf is niet makkelijk. De prijs, persoonlijk advies, snelheid van werken, materiaalkeuze, duurzaamheid. Het zijn allemaal factoren bij de keuze. Maar over een aantal jaren zijn al die criteria bijna vergeten. Het enige dat dan nog telt, is de kwaliteit van het schilderwerk.

Familiebedrijf.
Wij van Jongerius Schilderwerken vinden Kwaliteit het belangrijkste. Sinds 1998 zijn wij actief in de provincie Utrecht en gevestigd in Houten. In ons familiebedrijf hebben wij door de jaren heen al veel particulieren en zakelijke klanten naar tevredenheid bediend. Ons streven is vakwerk leveren en een betrouwbare dienstverlener zijn. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben wij alleen schilders en timmerlieden met een opleiding in dienst die kwaliteit leveren. Omdat wij een erkend schildersbedrijf zijn, geven we standaard garantie op uw schilderwerk. Met ons team van vakmensen kunnen elk project aan van schilderwerk tot timmerwerkzaamheden.