Particulier Binnenwerk

De uiterste zorg.
Wij adviseren U graag over alle mogelijkheden die er zijn, zodat wij U een op maat gesneden offerte kunnen aanbieden. Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Iedere opdracht wordt door ons altijd uitgebreid vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Een goede advisering voor particulier binnewerk
Het wonen of werken is natuurlijk veel aangenamer in een goed verzorgde omgeving. Een kamer, kantoor, keuken, entree opnieuw laten schilderen of laten behangen maakt gelijk een heel verschil. Er hoeft niet altijd voor een andere kleur gekozen te worden. Een door de vakman geschilderde ruimte met de bestaande kleuren geeft uw woning of kantoor ook al een heel ander aanzien. U kunt er voor kiezen om een keuze te maken uit de vele moderne materialen. Maar op traditionele wijze zijn er ook vele mogelijkheden. Wij adviseren daar graag in. Graag laten wij u de mogelijkheden zien van een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek. Daarnaast kunt u ook overwegen om eens te kiezen voor het aanbrengen van sierlijsten, een lambrisering al of niet van houten panelen. Wilt u een andere sfeer creëren: wij denken met u mee.

En… met het lage BTW-tarief en/of de Winterschilderpremie kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.

Modern materiaal
Binnenshuis wordt alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen, verven. Vluchtige stoffen zitten hier biina niet meer in, waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt. Voor een beter milieu kiest u dus ook voor Jongerius schilderwerken.