Particulier

Meer dan bescherming voor de particulier.

Schilderen is meer dan alleen beschermen van uw huis of bedrijf. Door middel van een kwalitatief hoogstaande afwerking in combinatie met een gedegen kleuradvies zult u jarenlang met een tevreden blik naar uw onroerend goed kunnen kijken. De buitenkant van uw huis door een vakman laten schilderen scheelt veel tijd en rompslomp. U bent ook zeker van een prima resultaat. Bovendien haalt u de kosten van goed schilderwerk er bij de verkoop dubbel en dwars uit. En de rentekosten voor onderhoud zijn fiscaal aftrekbaar. Reden te meer om de schilder in te schakelen.

Plantmatig onderhoud.

Het overgrote deel van de huizen in Nederland is traditioneel gebouwd en moet nog vele jaren mee. Uit onderzoek blijkt dat het onderhoud van buitenschilderwerk aan woningen en gebouwen naar schatting 35 tot 50% van het totaal onderhoudbudget vergt. Onderhoud is het meest effectief en efficiënt als het planmatig wordt uitgevoerd.

Een planmatig onderhoudsschema bestaat uit een basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten.
Het basisverfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een ondergrond te verkrijgen, waarop gedurende een lange reeks van jaren het schilderwerk met eenvoudige onderhoudsbeurten in goede staat is te houden.

Voordelen

De voordelen van planmatig onderhoud zijn:

* Kostenbesparing
* Kostenbeheersing: voorkomen van dure herstelwerkzaamheden
* Het object staat er altijd goed geschilderd en verzorgd bij

Heeft u interesse om voor uw woning een onderhoudsplan op te stellen?
Neemt u dan gerust contact op met ons, na een afspraak maken wij voor u geheel vrijblijvend een offerte van het onderhoudsplan voor uw huis.