Referenties

Zakelijke Projecten

Particuliere Projecten

Schilderwerk & Stucwerk in Houten

Wilt u alles onder éen dak gedaan hebben? Geen kopzorgen? Kwalitatief stucwerk? Airless spuiten met zorg voor uw spullen?

Wij hebben diversen klanten hiermee geholpen. De foto’s spreken voor zich.

Verbouwing Tammenga

In Houten hebben wij voor deze klant alles geregeld, ontzorgen in het hele proces. Van sloopwerk tot timmerwerk, alles in eigen beheer.

De gehele woning is door ons onderhanden genomen, wanden, plafonds, houtwerk en aanbouw. Zelfs de keuken en de tuin is door Jongerius uitgevoerd.

Gaat u ook verbouwen? Neem contact op met ons voor een advies op maat.

Diverse huisnummers De Wiesse Schalkwijk

In Schalkwijk hebben wij meerdere woningen geschilderd, nadat wij deze opdracht via een vaste klant uit Houten hebben gekregen.

Het schilderwerk is in twee lagen afgeschilderd met Sikkens Xd. Prachtig werk van onze schilders en de woningen kunnen de eerste 6 jaar er weer tegen aan.

Diverse villa's in Driebergen en Zeist

Jongerius Schilderwerken heeft diverse villa’s geschilderd en hiermee zelfs prijzen gewonnen. Voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk kunt u terecht bij Jongerius Schilderwerken.

Project Viswater 52 t/m 62 in Houten

De bewoners van het Viswater in Houten waren een op zoek naar een goed schildersbedrijf uit houten.

De uitdaging lag voornamelijk aan de achterzijde van de woningen. Daar moesten de overstekken namelijk geschilderd worden. Deze hebben we uiteindelijk met behulp van steigers weten te schilderen. Daarnaast hebben we een hoogwerker ingezet voor het schilderwerk aan de overstekken.

Waar we houtrot zagen, repareerden we dat direct. Houtrot is funest voor bijvoorbeeld kozijnen. Houtrot is niet alleen lelijk om te zien maar gaat door tot aan de binnenzijde van uw kozijnen.

Project Hagepreekland Houten meerdere woningen.

De uitdaging lag voornamelijk aan de achterzijde van de woningen: daar moesten de dakkapellen namelijk geschilderd worden. Deze hebben we uiteindelijk met behulp van steigers weten te schilderen. Aan de voorzijde konden we gebruik maken van een hoogwerker.

Dit project is geschilderd met een advies van Sikkens verven en is naar tevredenheid afgerond. Alle woningen staan weer strak in de lak met Sikkens Rubbol xd 10 jaar glans garantie.

Vereniging Van Eigenaren Vollehovenlaan en Maliestraat

Jongerius Schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en garandeert kwaliteit. Een betrouwbaar schildersbedrijf in Houten zoeken kan lastig zijn. Bij Jongerius Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. Kwaliteit leveren doen wij al meer dan 30 jaar ook van onze winterschilders en binnenschilders.

Als schildersbedrijf uit Houten zijn wij onder andere bezig geweest met het schilderen van een aantal huizen van particulieren, maar ook zijn we bezig geweest in dienst van een VvE.

Zo’n grote diversiteit aan schilderwerk vraagt natuurlijk ook vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders uit Houten wel van kunt spreken.

De VvE  VolleHovenlaan in Utrecht was op zoek naar een schildersbedrijf, om het schilderwerk aan de gehele buitenzijde van hun pand te verzorgen, lekke ruiten te herstellen en voegwerk te herstellen.

Voor het schilderen van dit project hebben we een hoogwerker ingezet. Onze schilders zij daarvoor gecertificeerd. Tijdens het schilderen vonden we ook houtrot aan het gebouw. Dit soort werkzaamheden nemen we tijdens het schilderen meteen mee en hebben we direct gerepareerd.

Het Project is succesvol afgerond na tevredenheid van de VvE.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag nu uw gratis offerte aan of plan een afspraak!